Uw MS Access rapporten verbeteren

Situatie

In uw bedrijf werden reeds jaren gegevens verzameld in uw database.

U heeft wel een idee hoe alles loopt.  Maar weet u het ook écht?  Bevatten uw rapporten alle informatie die u wenst?

Wij kunnen uw rapporten:

  • Uitbreiden
  • Voorzien van grafieken of andere grafische elementen

Een stap verder is het aanmaken van kruistabellen (cross table).  Deze kunnen u een fantastisch idee geven van de evolutie en de echte stand van zaken.  Denk bijvoorbeeld aan de omzet per verkoper per maand. Of een vergelijking met vorige jaren, de bekende "YTD" (year to date) verglijkingen.

Maar - nog een stap verder - ook Dynamische rapporten behoren tot nuttige tools die kunnen gebruikt worden. Dynamische rapporten zijn formulieren die zeer snel complexe gegevens kunnen verzamelen en weergeven in één oogopslag.  Deze gegevens kunnen gefiltered worden of uitgebreide zoekmogelijkheden bevatten.

Hoewel ons motto er in bestaat om zo weinig mogelijk gegevens in excel te hebben, kan u soms niet anders dan gegevens te Exporteren naar Excel.  Voor ingewikkelde berekeningen, samenvoegen van gegevens kan dit soms handig zijn.

Trage Microsoft Access Reports?

Indien u reeds rapporten heeft maar deze duren bijzonder lang, dan hebben de nodige ervaring en specialisaties opgebouw om deze te versnellen en soms zelf realtime te kunnen aanbieden.

Contacteer ons zonder verdere verplichtingen of bekijk onze andere storyboards eens.